Nieuwe kipper oplegger voor Heuvelman GSO

Ook dieplader aanhangwagens uit voorraad
23-10-2018
Meiller asfaltkippers nu standaard met bluetooth
17-04-2019

Nieuwe kipper oplegger voor Heuvelman GSO

Transportoplossingen.com B.V. heeft afgelopen week een nieuwe Meiller kipperoplegger geleverd aan Heuvelman GSO in Delfzijl.

Heuvelman GSO is gespecialiseerd in het bewerken van verontreinigde baggerspecie en grond tot secundaire bouwstoffen voor de weg- en waterbouw. GSO beschikt over een inrichting waar 80.000 ton verontreinigde grond kan worden ingenomen en bewerkt. Tevens beschikt Heuvelman GSO over een zanddepot waar doorlopend ontzilt zee-zand verkocht wordt.

De nieuwe Meiller thermo geïsoleerde kipperoplegger is een echte “allrounder” en kan worden ingezet voor het vervoer van zand, grind, split, fijn en grof puin, slib en asfalt. De kipperopleggers worden door Transportoplossingen.com B.V. voor Nederland standaard voorzien van een versterkte stalen vloer (Hardox) en dikkere wanden. Ten opzichte van de Duitse “Meiller standaard” worden de opleggers in Nederland standaard geleverd met een heavy duty chassis, schijfremmen en aluminium velgen. De lengte van de Nederlandse uitvoering bedraagt circa 8,6 meter met ca. 28 mtr3 inhoud.

Transportoplossingen.com B.V. besteld de opleggers bij Meiller op voorraad met alle opties welke in Nederland gangbaar zijn. De milieukleppen worden deels in eigen werkplaats opgebouwd. Hierdoor kunnen klanten indien nodig snel bediend worden.