Nieuwe Meiller kipper oplegger voor Kamphuis

Transportoplossingen.com haalt Müller Mitteltal naar Nederland
12-04-2018
Nieuwe semi dieplader aanhangwagen voor De Jong Zuurmond
14-06-2018

Nieuwe Meiller kipper oplegger voor Kamphuis

Transportoplossingen.com BV_Meiller

Transportoplossingen.com B.V. heeft afgelopen week een nieuwe Meiller asfaltkipper geleverd aan T. Kamphuis B.V. in Epse.

Kamphuis Epse is een traditioneel familiebedrijf en is actief in handel en transport van los gestorte materialen t.b.v. weg-, water-, en woningbouw.

De nieuwe Meiller thermo geïsoleerde kipper oplegger is geheel volgens wens van de directie van Kamphuis uitgerust  en o.a. voorzien van een RVS gereedschapskist, aluminium velgen, hydraulische kleppen en schijfremmen. Schoteldruk en aslast volgens de Nederlandse standaard.

Bij de nieuwe thermo geïsoleerde asfaltkipper is de stalen Halfpipe opbouw als basis gebruikt. Aluminium komt vanwege de hoge thermische geleidbaarheid niet in aanmerking daar deze de stalen opbouw met de factor 4. De Meiller Halfpipe opbouw is aan de buitenzijde compleet met een hydrofobe isolatiestof ingepakt, welke bestendig is tegen vocht en 200ºC hitte verdraagt. Koudebruggen worden systematisch geëlimineerd. De RVS buitenbekleding is geheel geschroefd om eventuele reparaties bij ongeval te vergemakkelijken. De kap naar wens afgedekt door een geïsoleerd schuifdak of door hydraulische kleppen.

Transportkwaliteit met precieze meettechniek

Hoogwaardige meettechniek bewaakt op vijf punten de temperatuur in de kipperopbouw – zij wordt tegen de hoeken van de zijwanden (vier keer) en in de bodem geïnstalleerd. De gemiddelde temperatuur van alle sensoren kan op het Meiller Smartboard afgelezen worden. Een dicht transportprotocol bewaakt verder iedere lading. Per minuut wordt er gemeten, een telematica systeem meldt de gegevens met de GPS positie van het voertuig via internet aan de ontvanger.

https://youtu.be/sJJhxaFYbqo