Nieuwe Meiller kipper oplegger voor Rodin Transport

Nieuwe semi dieplader aanhangwagen voor De Jong Zuurmond
14-06-2018
Jungerius Transport rijdt ook Meiller
03-07-2018

Nieuwe Meiller kipper oplegger voor Rodin Transport

Transportoplossingen.com B.V. heeft in juni de eerste nieuwe kipperoplegger geleverd aan Rodin Transport uit Oudewater. De nieuwe Meiller kipperoplegger betreft een thermo geïsoleerde halfpipe kipper welke geschikt is voor het vervoer van asfalt. De tweede oplegger wordt in juli geleverd.

De stalen halfpipe kipper opbouw wordt door Meiller rondom ingepakt met isolatiemateriaal en afgewerkt met RVS beplating zonder koudebruggen. De geïsoleerde kippers worden door Transportoplossingen.com B.V. standaard voorzien van meetsysteem welke de temperatuur van het asfalt continue in de gaten houdt. Dit meetsysteem is ook verkrijgbaar met bluetooth zodat de meetgegevens middels een bluetooth printer afgedrukt kunnen worden.

De kipper opleggers van Meiller worden in Nederland geleverd inclusief een zogenaamd heavy duty chassis waardoor de schoteldruk met 15to of 16to optimaal benut kan worden. De nieuwe oplegger voor Rodin Transport is verder uitgerust met aluminium luchtketels en aluminium X-Lite velgen om gewicht te besparen.

Het buig- en torsiestijve chassis van MEILLER zorgt in combinatie met de assen, lagers, remmen, schokbrekers en luchtvering van premium leveranciers voor de beste rijeigenschappen. Het originele Meiller hydraulieksysteem zorgt voor een hoge werksnelheid. Met het sneldaalventiel kan tot 40% van de tijd bespaard worden.

Rodin Transport uit Oudewater is een jong en dynamisch transportbedrijf met zeer gemotiveerde medewerkers. Met de inzet van de nieuwe Meiller kipper oplegger

Voor portfolio kliek hier

Meer info over Meiller vindt u op de website van Meiller