Nieuwe semi dieplader aanhangwagen voor De Jong Zuurmond

Nieuwe Meiller kipper oplegger voor Kamphuis
25-05-2018
Nieuwe Meiller kipper oplegger voor Rodin Transport
18-06-2018

Nieuwe semi dieplader aanhangwagen voor De Jong Zuurmond

Transportoplossingen.com B.V. heeft een nieuwe semi dieplader aanhangwagen geleverd aan De Jong Zuurmond.

De nieuwe 4-assige Müller Mitteltal semi dieplader aanhangwagen met 40 ton totaalgewicht wordt ingezet voor aanvoer van zwaar materieel bij wegwerkzaamheden. De aanhangwagen van Müller Mitteltal heeft een zeer robuust en degelijke chassis constructie. Alle assen zijn voorzien van luchtvering. Bij de configuratie is rekening gehouden met de diversiteit van het materieel wat vervoerd moet worden. Zo is de voorzijde voorzien van een speciaal ontwikkelde wals aanslag.

Hydraulische rampen

De aanhangwagen voorzien van voldoende bergruimte in de kop en onder het chassis. De hydraulische rampen zijn in breedte instelbaar en door een extra accupakket onafhankelijk van het trekkende voertuig te bedienen. Alle leidingen zijn compact en overzichtelijk weggewerkt en in geval van reparatie eenvoudig te vervangen. De planken voor de verbreders zijn onder de aanhangwagen weggewerkt en goed toegankelijk.

Betrouwbaar transportmaterieel

De Jong Zuurmond voert onderhoudswerkzaamheden uit aan asfaltverhardingen zoals het aanbrengen en verwijderen van diverse soorten asfaltverharding, het repareren van (brand)schades) en het dichten van gaten en scheuren in het asfalt. Doordat de werkzaamheden veelal in de avond en ’s-nachts plaats vinden is betrouwbaar en gebruiksvriendelijk transportmaterieel essentieel om het benodigde equipment op de plaats (welke plaats? Ik zou hier nog wat toevoegen (bouwplaats bv) of bestemming ipv) te krijgen.

Transportoplossingen.com B.V. is in Nederland ook importeur voor alle Meiller producten waaronder de kipperopleggers.

Bekijk onze voorraad