Ook dieplader aanhangwagens uit voorraad

Jungerius Transport rijdt ook Meiller
03-07-2018
Nieuwe kipper oplegger voor Heuvelman GSO
23-10-2018

Ook dieplader aanhangwagens uit voorraad

Transportoplossingen.com B.V. levert naast Meiller asfaltkippers nu ook 4-assige dieplader aanhangwagens uit voorraad.

De dieplader aanhangwagens komen uit de stal van Müller Mitteltal in het Duitse Baiersbronn. Al meer dan 70 jaar bouwt Müller Mitteltal opleggers en aanhangwagens voor zwaar transport. Alle orders bij Müller Mitteltal zijn klant specifiek waardoor de producten zeer interessant zijn voor de Nederlandse markt. Transportoplossingen.com B.V. neemt voorlopig alleen de dieplader aanhangwagens af met een bruto gewicht van 30- of 40 ton welke met een COC fase I document geleverd worden conform de EG richtlijnen.

De aanhangwagens worden naar wens in kleur van de klant geleverd. Tegen meerprijs wordt het gehele chassis gegalvaniseerd. De aanhangwagens welke Transportoplossingen.com B.V. uit voorraad levert zijn compleet uitgerust met bijvoorbeeld hydraulische rampen, gieksleuf, extra batterijpakket, etc.

Door naast asfaltopleggers ook dieplader aanhangwagens uit voorraad te leveren denkt Transportoplossingen.com B.V. in te spelen op de vraag uit de markt. Met name in de bouwbranche is vandaag de dag grote behoefte aan materiaal en aan wachten hebben alle bouw gerelateerde bedrijven een hekel.